OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR7 Update Release 51.73

OneCNCXR7 Version Update er frigivet

Denne opdatering har en kombination af rettelser og justeringer samt nogle nye funktioner og gælder for alle versioner af OneCNCXR7

OneCNCXR7 Mill Expert Area Machining og Konstant Offset-bearbejdning har fået nogle optimerings- og overfladebehandlinger forbedret, så de passer til alle værktøjsstørrelser.

Der er en ny opdateret engelsk hjælpefil

Der er en ny opdateret italiensk hjælpefil

Der er en opdatering til den kinesiske traditionelle oversættelse

Der er en opdatering til den nederlandske oversættelse

Der er en opdatering til den nederlandske oversættelse.

OneCNCXR7 Installer har nu de samme versioner for både OneCNCXR7 64 Bit og 32 Bit

OneCNCXR7 Update Version 51.73 er ​​nu tilgængelig fra OneCNC Update Server.

Læs mere ...

OneCNCXR7 Update 51.67

Vi har nu udgivet OneCNCXR7 Version Update 51.67

Dette er en vigtig opdatering, fordi den har mange rettelser og en forbedring i GUI'en for at vise overfladekonstruktion i Command Manager.

Denne grafik viser visning af overfladekonstruktion og nogle indikatorværktøjsvejstyper.

Command Manager Graphics

command

Drejebænk C akse Funktion

C-aksens funktion af drejebænk er blevet forbedret for bedre at håndtere udvælgelsesmetoden, når der anvendes kædekæde. I visse situationer blev den første enhed ikke interpoleret, når C-aksens roterende tilstand blev brugt i skåret kæde.

chain

Møller og drejebænkeværktøj Skift dialog

De nye variabler i værktøjet Skift det blev fundet, at variablerne i visse tilfælde ikke var korrekt gemt.
Dette korrigeres nu i denne version

Drejebænke Trådværktøj

Drejebænkeværktøjet i drejebiblioteket er blevet ændret for at gemme et nyt værktøj korrekt. Før det fungerede ved at kopiere en eksisterende, men i et par cased skabe nye var der et problem.

Lathe B Axis Module

OneCNC Lathe Expert B-aksemodulet har nu mulighed for Z-niveau Complete Finish

area

Arealbearbejdning

Der var yderligere udvikling og ændringer i den sareamachining værktøjsstrategi. Tidligere område bearbejdning strategi var begrænset til en minimum værktøj diameter på 1 mm. Dette er nu blevet udvidet for at tillade mindre værktøjer at blive brugt. Overfladen er blevet forbedret og optimeret. Det er vigtigt at huske at hjælpe med at generere produktionshastighed for værktøjsbanen, når der kræves flere individuelle arealbearbejdning. Det er bedre at vælge hvert område individuelt i stedet for at vælge alle områder ad gangen. Når du vælger flere individuelle områder afhængigt af delstørrelsen og det anvendte værktøj, kan der være en længere tid til at producere værktøjsstierne på grund af at skulle kontrollere hele modellen i stedet for de enkelte områder.

Konstant offsetbearbejdning

Der var yderligere udvikling og ændringer i denne værktøjs pathe strategi.
Tidligere var denne strategi begrænset til en minimale værktøjsdiameter på 1 mm. Dette er nu blevet udvidet til mindre værktøjer med forbedret overfladefinish.

Udstationering af NC-fil Special Note

Tidligere i OneCNC blev den anvendte post altid gemt på tegningsfilen sammen med stien til den postfil.

På grund af tilføjet sikkerhed nu, når brugere importerer filer fra tidligere eller endda fra support eller andre brugere, kan stien til postfilen muligvis ikke være korrekt. Nu, når der indlæses filer som dette, bliver brugeren underrettet om, at posten af ​​den pågældende sti ikke findes, og brugeren skal derefter vælge filen for at sikre, at det korrekte indlæg bliver brugt. Denne besked ville normalt ikke ses fordi posten blev fundet på deres pc, men det kom fra OneCNCXR6 som et eksempel, ville det sige, at posten ikke kan findes, fordi sikkerhed OneCNCXR7 nu skal hente filen fra den korrekte mappe af OneCNC

Denne opdatering er nu tilgængelig fra OneCNC Update Server

Læs mere ...

OneCNCXR7 Update 51.57

OneCNC har udgivet OneCNCXR7 Version 51.57

LATHE NYE FUNKTIONER:

Der er ændringer i OneCNCXR7 Lathe Versions

Vi har nu tilføjet en switch i hovedværktøjet Change Tool for at styre spindelretningen.

Når de ønskede koder tilføjes i den ønskede position i posten, kan retningen indstilles i værktøjsdialogen.

Der er også en tagboks, der gør det muligt at låse op for at blive ændret.

lr1

LATHE CUSTOM VARIABLES:

Vi har tilføjet muligheden for, at brugere kan tilføje brugerdefinerede variabeldekoder til styring af tændredskabsændringer og andre funktioner, der kræves i multifunktionsmaskiner.

Denne ændring gælder hovedsagelig for multifunktions drejebænke som drejebænk med C-aksen eller C + Y-aksen eller C + Y + B aksen

lr2

MILL NYE FUNKTIONER

Der er ændringer i OneCNCXR7 Mill Versions

Vi har nu tilføjet en switch i hovedværktøjet Change Tool for at styre spindelretningen.

Når de ønskede koder tilføjes i den ønskede position i posten, kan retningen indstilles i værktøjsdialogen.

Der er også en tagboks, der gør det muligt at låse op for at blive ændret.

mr1

MILL CUSTOM VARIABLES:

Vi har tilføjet muligheden for at brugere kan tilføje de nødvendige koder til styring af spindel gearskift og andre funktioner, der kræves i multifunktionsmaskiner.

mr2

Andre opdateringer

Støtte til nyt sprog til:

Tyske franske og japanske sprog opdateringer.

Andre ændringer.

Tyske værktøjsfiler håndterer nu kommaserne samt fuldstop i de nye værktøjsfilbiblioteker og materialebiblioteker.

Nye opdaterede Hjælpefiler

Dette er nu tilgængeligt fra OneCNC Update-serveren.

Læs mere ...