OneCNCXR8 Release 62.80

OneCNCXR8 Release 62.80 is nu beschikbaar.

Z-niveau ruw

In de vorige release werden OneCNC-gebruikers eraan herinnerd dat het de voorkeur heeft om de top van de taak de Z-positie te geven in het dialoogvenster voor gereedschapsruimten.
Dit geldt ook voor de vlakinstelling bovenop de job in het geval van situaties met meerdere assen.
Sommige gebruikers gebruiken de onderkant van de taak die de Z-positie in het spelingsdialoogvenster heeft en stel de spelingen dan handmatig in.
Sommige gebruikers plaatsen het vliegtuig op de bodem in plaats van op de bovenkant en stellen de spelingen ook handmatig in.

We hebben verdere aanpassingen gemaakt om gebruikers te helpen die van dat type instelling gebruikmaken.

Z Level Rough Rest-bewerking
Z-niveau ruw had een aanpassing aan de restbewerkingsfunctionaliteit van de 3D-ruw omdat het in sommige instellingen niet werkte.

Onafhankelijke schaling
Deze functie is aangepast om de onafhankelijke schaalverdeling van punten te ondersteunen.

Talen
Japanse taal is bijgewerkt.

Deze update is nu beschikbaar in de OneCNC-updateserver voor alle gebruikers met een licentie.

Lees meer ...