OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXP 5,43

OneCNCXP 5.43 er frigivet skal du downloade.

Denne opdatering løser et problem, der findes i visse omstændigheder i kontrol af en fuld cirkel bevægelse i 2D grafisk grund OpenGL selvom NC-koden ville være korrekt.

Denne opdatering korrigerer nu, at kontrollen for alle grafikkort.

OneCNCXP leveres med NC indlæg indstillinger cirkulær bevægelse indstilles til halvdelen, der kontrollerer korrekt og er ikke påkrævet denne opdatering til det.

Brugere indstilling deres post indstilling NC til fuld cirkulær bevægelse skal kontrollere, at deres maskine kan håndtere det korrekt for at sikre det er den samme som den rigtige verifikation.

Nogle maskiner kan have et problem med dette på grund af, at start-og slutpunkt af bevægelsen er i samme position.

Du kan hente opdateringen.

Læs mere ...

OneCNCXP 5,42

OneCNCXP 5.42 er frigivet skal du downloade.

CAM Inverse Indstillinger:
Denne opdatering indeholder nye cam indstillinger til maskiner, der kræver inverse I og J kommandoer.

Buer som linjer:
En tolerance er blevet tilføjet til at skære buer som linjer for at aktivere mindre kode til skrubbearbejdning.

Rendering:
Udvælgelsen rendering type i rendering vindue er blevet ændret for at forhindre rulning.

Print:
Print indstilling har nu gemt, så hvis du altid gerne udskrive 01:01 dette er nu gemt.

DXF:
Eksport af filer fra OneCNCXP i DXF lagnavne er blevet ændret til kun output alfa og numerisk til max 32 char på grund af begrænsninger i Autocad DXF.
Hvis du bruger lag navne som 1/2 "T1 stålplade vil nu læse 1_2__T1_steel i Autocad efter import have /" og mellemrum erstattet med understregninger.

Line:
Vinkel linje har nu en standard af 1 i linje længde.

Rektangel:
Rektangel tegning er blevet korrigeret i at tilføje filet til hjørner af rektanglet.

Kontakt dit salgskontor for et link til download.

Læs mere ...

OneCNCXP 5,40

Fonts:

Denne opdatering udbedrer belægning true type fonte og faste skrifttyper især små bogstaver i og j, der blev rapporteret i forum, men også omfatter avanceret teknologi til at beskæftige sig med dårlige karakterer var muligt i mange font sæt.

Kæde Gap:
Indstilling af kæde-gap i ejendomme blev justeret så godt.

Kontakt dit salgskontor for link til download.

Læs mere ...